Blog

Alle
mei 16 / 2016
SIGNALISATIE ASSISTENTIEWONINGEN
Mooie flats verdienen mooie signalisatie. De huidige assistentiewoningen voor senioren ogen strak en modern. En als de afwerking iets meer mag zijn, is SignTec de ideale partner om de signalisatie zoveel mogelijk te integreren binnen het beoogde concept. Als specialist in signalisatie van gebouwen, verzorgt SignTec zowel de veiligheidssignalisatie als de bewegwijzering. Naast de pictogrammen, voorzien we ook de deurborden, parkingborden, naamplaten en brievenbusplaten.

Contacteer SignTec voor de signalisatie van gebouwen.


mei 8 / 2016
SIGNALISATIE GOLFTERREIN
Net zoals signalisatie op bedrijventerreinen en openbare sites, hebben ook golfcourts nood aan signalisatie en bewegwijzering. Dankzij een uitgebreid gamma aan producten, kan SignTec uw volledige signalisatie op zich nemen. Infoborden bij het oprijden van de site en de verschillende "hole's", gepersonaliseerde parkingborden, variabele borden met aanduiding voor de sponsors in plexi, bewegwijzering naar de verschillende plaatsen op het domein, etc.  Alle signalisatie in de huisstijl van de klant en met zorg geplaatst door eigen plaatsingsdienst.

Contacteer SignTec
voor de signalisatie van uw domein


mei 1 / 2016
SIGNALISATIE APPARTEMENTEN
Appartementen worden in sneltempo gebouwd. De signalisatie van een appartementsblok behoort dan ook frequent tot de activiteiten van SignTec. Dankzij jarenlange ervaring en talloze projecten, zorgen we ervoor dat de signalisatie in uw appartementsblok conform de wetgeving is. Dit aan de hand van pictogrammen, sleutelkastjes en appartementsnummering.
Naast de wettelijke signalisatie zorgt SignTec eveneens voor brievenbusplaten, huisnummers of een zandstraalfolieband met de naam van de residentie.
Contacteer SignTec voor de signalisatie van uw gebouw.


{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}