Blog

Alle
jan 25 / 2016
BEWEGWIJZERING
SignTec heeft vele soorten bewegwijzering in het gamma. Zowel voor binnen- als buitensignalisatie. Met een duidelijke bewegwijzering worden bezoekers, klanten en leveranciers de juiste weg getoond. Onze modules zijn variabel, waardoor bij wijzigingen en uitbreidingen profielen kunnen bijgeplaatst of verwijderd worden.

Contacteer onsjan 18 / 2016
BINNEN BEWEGWIJZERING
SignTec verzorgt uw volledige binnensignalisatie. Door een combinatie van pictogrammen, deurborden, bewegwijzering en infozuilen worden alle locaties binnen het gebouw aangeduid.
Uniformiteit is hierbij heel belangrijk. Bij dit project werden alle pictogrammen opgemaakt in de huisstijl en kleuren van de klant. Dankzij het strakke sign-systeem komt de gekozen signalisatie goed tot zijn recht in dit moderne complex.
Naast de bewegwijzering werd ook alle veiligheidssignalisatie geïnstalleerd.

Contacteer SignTec voor uw gebouwensignalisatie.


jan 11 / 2016
straatnaamborden
Duurzame straatnaamborden in alle formaten en uitvoeringen bij SignTec . Deze extra grote straatnaamborden uit aluminium werden geproduceerd voor de gemeente Sint-Pieters-Leeuw, waarbij vooral de vele kleuren en logo's een uitdaging waren.

Contacteer ons om ook uw straatnaamborden te produceren.


jan 4 / 2016
SIGNALISATIE IN PLEXI
Plexi signalisatie wordt toegepast in gebouwen waar het iets meer mag zijn. Dankzij zijn transparante uitvoering, sluit plexi signalisatie steeds aan bij de omgeving. Zowel in gloednieuwe gebouwen, als in authentieke panden is signalisatie in plexi een goede 'match'. Er is keuze tussen vaste pictogrammen en flexibele informatie, zoals evacuatieplannen en lokaalaanduidingen.

Contacteer ons voor uw project.


{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}