Blog

Alle
nov 23 / 2015
PLEXI INHULDIGINGSPLATEN
Inhuldigingsplaten zijn een must bij een feestelijke opening van een gebouw. SignTec ontwerpt en produceert inhuldigingsborden en kan deze ook komen plaatsen indien gewenst.
We zijn blij dat onze klanten de kwaliteit en tijdige levering van onze borden op prijs stellen, waardoor we jaar na jaar honderden naamborden mogen leveren aan diverse klanten zoals gemeentebesturen, architecten, bouwheren en agentschappen.
Wij zorgen eveneens voor een bijpassende bevestiging, waardoor uw naamplaat net dat tikkeltje extra uitstraling meekrijgt.

Contacteer SignTec voor uw inhuldigingsplaat!


nov 2 / 2015
SIGNALISATIE IN DE HUISSTIJL VAN UW BEDRIJF
Waarom standaard signalisatie bestellen uit een online catalogus, als het vaak voor dezelfde prijs persoonlijk kan zijn?
SignTec produceert uw signalisatie op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de huisstijl van uw bedrijf. De kleuren en lettertypes van uw logo worden verwerkt in de signalisatie buiten als binnen.

Dit zorgt ervoor dat de uniformiteit en 'look and feel' van uw zaak over de volledige lijn wordt doorgetrokken. Vanaf de briefwisseling met de klant tot een effectief bezoek aan uw bedrijfssite door een aangepaste bewegwijzering en parkingborden.

Casestudie: voor deze klant heeft SignTec de volledige signalisatie ontworpen, inclusief specifieke pictogrammen gelinkt aan hun activiteit. Wegens tevredenheid, worden nu ook alle andere vestigingen voorzien van signalisatie in dezelfde huisstijl.

Contacteer SignTec!


{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}