Blog

Alle
sep 26 / 2015
GRAVEREN IN VOLKERN
Volkern, ook wel hpl-plaat genoemd leent zich uitstekend om te graveren of te frezen. Dit duurzame materiaal wordt vaak gebruikt om pictogrammen, signalisatie, naamplaten of inhuldigingsplaten te maken.
SignTec freest eerst deze platen uit, graveert ze en kleurt ze nadien in in elke gewenste RAL-kleur. Ook grote volkern platen kunnen perfect gegraveerd worden.
Neem contact op voor alle mogelijkheden.sep 6 / 2015
SIGNALISATIE IN ZIJN TOTALITEIT
Stel u verhuist of betrekt een nieuw pand.
U dient uw bezoekers en leveranciers wegwijs te maken en heeft hiervoor heel wat signalisatie nodig. Signalisatie op maat kan u niet zomaar bestellen in een standaard catalogus of via het internet. Het vereist een degelijke kennis van de vele mogelijkheden en toepassingen. Aandacht trekken met een groot reclamepaneel, bewegwijzering voorzien met zuilen en wegwijzers.
Verkeersborden voor een veilige 'traffic flow', parkingborden en belijning voor een gestructureerd parkeerbeleid, spandoeken als 'promotionele' eyecatcher en ga zo maar door.
Tel daarbij nog een degelijk ontwerpteam en dan weet u dat SignTec werkelijk alles in huis heeft om uw volledige site te voorzien van de nodige signalisatie. Signalisatie van A tot Z.
Bovenstaande klant ging u alvast voor, net als zovelen de laatste 20 jaar.


{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}