Blog

Alle
aug 27 / 2013
VEILIGHEIDSSIGNALISATIE
Met het nieuwe schooljaar voor de deur openen weer heel wat scholen hun deuren. SignTec wijst u graag de weg binnen deze schoolgebouwen. Maar ook heel wat nieuwe studentenhuizen gaan open, heeft u daarbij hulp nodig om een correct en veilig signalisatieplan op te stellen, vraag dan aan onze vertegenwoordiger om eens langs te komen. Weet dat de brandweer streng controleert wat betreft veiligheidssignalisatie en evacuatie.
[caption id="attachment_638" align="alignleft" width="354" caption="pictogram"]noodpictogram[/caption]
                [caption id="attachment_639" align="alignright" width="326" caption="pictogrammen"]veiligheid[/caption]                     [caption id="attachment_657" align="alignleft" width="384" caption="evacuatieplan"][/caption]    
aug 19 / 2013
ZANDSTRAALFOLIE OP Z'N BEST

Tijdens het verlof hebben we onze vergaderzaal voorzien van een nieuwe look! Deze folies zorgen niet alleen voor een originele touch, ze dienen ook om de inkijk te beperken tijdens een meeting.

We hebben hier twee technieken door elkaar gebruikt; geprinte zandstraalfolie en one-way-vision

one-way-vision

   

aug 7 / 2013
WEGWIJZERS - WILDGROEI
Signtec bvba Harelbeke, specialist inzake binnen- en buitenbewegwijzering informeert u over de strengere aanpak van Wegen en Verkeer ( http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=dmf20130806_00683752 ) i.v.m. wildgroei van zelfgemaakte signalisatie. Op onze website : www.signtec.be vindt u terug hoe het wél moet !  Aarzel niet om ons te contacteren, voor de arm der wet u contacteert ...  Signtec wijst de weg !
{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}